Dnevnik

Moja odluka da pišem dnevnik na Internetu.

29.07.2012 Nedjelja

Danas je bio težak vruće sparni dan.Večinu vremena sam provela pišući i uređivajući ove stranice sa moga novoga bloga.Odlučila sam pisati internetski dnevnik.

Nalazim se na prekretnici.Ono što želim nije ono što živim.Situacija ni malo zadovoljavajuća koju se nadam svakako u kratkom roku promijeniti.

Pomalo sam umorna od zadovoljavanja svačijih želja samo ne vlastitih.Konačno je to dovelo da i moje tijelo počne odbijati sudjelovati u ovoj pomalo smiješno-tužnoj imitaciji života.Posljednje godine događanja su dovela do toga da na ovaj način to više ne ide dalje.

Želim više,bolje,iskrenije.Dosta mi je raznoraznih kompromisa koji u krajnosti nisu ni učinile nikoga iz ove priče sretnim.Ako je život jedinstven onda više stvarno nema potrebe za time.Svatko je odgovoran za svoj dio sreće ili ne sreće u životu.

Poznanstvo i prijateljstva iz posljednje godine su me definitivno vratila sebi samoj.Konačno tako je život i zamišljen.

30.07.2012. Ponedjeljak

Interesantno kako je dan postao čudesno lijep kada žena za sobom ne vuče ostatke prošlosti.

Jutro je započelo u tišini.Ono što volim jest i ono što činim.Više se ne opterečujem glupostima.Čitala sam neku staru poštu i zaključila da se stvarno ne mogu žaliti na proteklu godinu jer je ona u svoj svojoj punini bila prekrasna.

Hm..da,iako moje zdravstveno stanje se nije ni malo promijenilo od prošle godine dapače se još i pogoršalo,ja se u sebi dobro osjećam.Sretna sam što sam tu,što još uvijek pišem i što je moje srce udomilo neke prekrasne ljude koji su u međuvremenu postali moji prijatelji.Bogata sam sa prijateljima,blagoslovljena sam sa svakim novim danom jer u njima se nalaze oni koji su mi dragocjeni i koji svu svoju ljepotu dijele sa mnom.

Želim Vam svima presrasan dan i puno radosti,ljubavi i mira!

13.august 2012. Ponedjeljak

Zapravo,nikako da krenem u svakodnevno pisanje.

Osoba sam koja jako loše podnosi temperaturne promjene.Kada je ovako vruće kao što je kod nas posljednjih dvadesetak dana ništa specijalno ni ne radim nego pokušavam proživjeti dane.Svakako mi to uspjeva,barem do sada je.Spreman se u Zagreb,samo da se malo upristoji vrijeme.Nadam se da ću to učiniti za ovaj vikend,barem prognostičari tako najavljuju.

Hrvatski: Lovački dnevnik Stjepana Erdödyja

Hrvatski: Lovački dnevnik Stjepana Erdödyja (Photo credit: Wikipedia)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s